v.a. € 183.000,- incl. BTW excl. grond
v.a. € 206.480,- incl. BTW excl. grond
v.a. € 238.460,- incl. BTW excl. grond
v.a. € 329.000,- incl. BTW excl. grond
Previous slide
Next slide

Wij verzorgen het
complete traject van
schets tot oplevering!

Vrijstaand • Twee onder één kap • Villa • Rij-woningen • Appartementen en meer...

Wij verzorgen het complete traject van schets tot oplevering!

Vrijstaand • Twee onder één kap • Villa • Rij-woningen • Appartementen en meer…

Ontzorgen!

Dat staat met hoofdletters geschreven bij Bouwbedrijf Raaijmakers in Gemert, uw regionale bouwpartner. 

Geen loze kreet, want wij regelen voor u het complete traject van de eerst schets tot en met oplevering en nazorg.

Wij hechten er veel waarde aan dat het gehele proces prettig voor u verloopt, met korte lijnen, vaste aanspreekpunten, heldere afspraken, goede communicatie en flexibiliteit ten aanzien van uw wensen.

Door ons zeer efficiënte bouwproces en logistiek uitgebalanceerde bouwwijze, kunnen wij kostenbesparend voor u bouwen.

Dit laten wij graag zien en ervaren.

Wij mogen het onszelf moeilijker maken, om het voor u makkelijker te maken.

Waarom wij?

Over Bouwbedrijf Raaijmakers

Bouwbedrijf Raaijmakers al 50 jaar een gerenommeerd, gerespecteerd en betrouwbaar familiebedrijf, gevestigd in het centrum van Gemert. 

In 1972 opgericht door Gerrit en Maria. Tegenwoordig is de dagelijkse leiding in handen van de tweede generatie, zoon Gerold.

Begin jaren tachtig, terwijl er crisis heerste, deed Raaijmakers al wat niemand aandurfde en ontwikkelde projectmatig kleine, betaalbare woningen in principe voor alleenstaande in Gemertse wijk De Paashoef.

Het geheim zat hem in de technische basis en innovatieve bouwmethode, die heel eenvoudig uitbreidingen toestond tegen lage kosten voor de bewoners.

Het begrip van meegroeien met economie en/of persoonlijke omstandigheden, werkte toen en wordt tot op de dag van vandaag nog steeds toegepast.

Bekijk de video hiernaast voor meer informatie / beleving van ons bedrijf.

De bouwpartner voor alle doelgroepen en voor ieder budget, type en stijl!

Bouwbedrijf Raaijmakers legt zich zowel toe op de particuliere als projectmatige woningbouw.
De mogelijkheden bij ons zijn eindeloos!

Voor ieder budget en voor elke doelgroep, zowel voor inbreiding- als uitbreidingsplannen.
Als één van de weinigen kunnen wij zelfs voor starters betaalbare, energiezuinige en kwalitatief hoogwaardige woningen realiseren.

Wij kunnen uw zorgen uit handen nemen.

  • Starters;
  • Doorstromers;
  • Gezinnen;
  • Senioren;
  • Samengestelde gezinnen;
  • Gemeente’s;
  • Woningbouwverenigingen;
  • Grondeigenaren;
  • Beleggers;
  • Zorg op maat.

Genomineerd Beste leerbedrijf en praktijkopleider 2022

Beluister hier de podcast opgenomen met Gerold Raaijmakers (vanaf 19.55 minuten)

In de finale voor de titel ‘Beste leerbedrijf en praktijkopleider 2022’!
Onlangs heeft één van de stagebegeleiders van de bij ons stagelopende aankomende talenten, ons bedrijf opgegeven voor de verkiezing ‘Beste leerbedrijf en beste praktijkopleider van 2022’.
Wat wij uiteraard enorm kunnen waarderen. Jaarlijks organiseert de SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) deze verkiezing, om de inzet van de ruim 250.000 erkende leerbedrijven en een veelvoud aan praktijkopleiders onder de aandacht te brengen en hen te belonen voor hun inzet.

Vakmensen van de toekomst.
Elk jaar zetten wij ons, samen met de vele duizenden erkende leerbedrijven en praktijkopleiders, met veel enthousiasme in om de ‘vakmensen van de toekomst’ in ons bedrijf op te leiden. Deze praktijkervaring is immers van groot belang voor hun verdere loopbaan. De student doet diens eerste werkervaring op onder vakkundige begeleiding van de praktijkopleider. Daarentegen hebben de studenten actuele kennis en een frisse nieuwe blik. Bovendien werken ze direct mee; wat ook zeer waardevol is in deze tijd.
Onze vakkundige praktijkopleiders leren de studenten de fijne kneepjes van het vak en moedigen ze aan om het beste uit zichzelf te halen, op professioneel én op menselijk vlak.

Selectieproces
Uit de vele voordrachten heeft een deskundige jury, voor elk van de negen sectoren, de landelijke top 10 beste leerbedrijven en praktijkopleiders gekozen. Uit deze top 10 zijn vervolgens 3 leerbedrijven genomineerd die dingen naar de titel ‘Beste leerbedrijf en praktijkopleider 2022’.

Bouwbedrijf Raaijmakers in de finale!

Bouwbedrijf Raaijmakers is genomineerd en behoort bij de beste 3 leerbedrijven van Nederland!
Wij zijn dan ook super blij en trots op het behalen van een finaleplaats! Dat wij als familiebedrijf uit Gemert, van de 75 landelijke aanmeldingen voor de sector Techniek en Gebouwde omgeving, bij de beste 3 mogen horen, is natuurlijk fantastisch en een super mooi resultaat.

Bekendmaking
Op donderdag 31 maart 2022 werden de finalisten gepresenteerd, tijdens een gezellig en speciale bijeenkomst in Amsterdam, waarna per sector de winnaar bekend werd gemaakt.
Ondanks dat er een andere finalist uiteindelijk met de titel vandoor ging, zijn wij super blij en trots op het behalen van de top 3 en voor ons gevoel is ons bedrijf en zijn vooral onze vakmensen al winnaars!

Een mooi resultaat dat hopelijk jongeren stimuleert om te kiezen voor de bouw en natuurlijk voor  ons bedrijf.
De jeugd heeft immers de toekomst.

Dus ‘Vakmensen van de toekomst’, informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.
Wij begroeten jullie graag op ons bedrijf!

Beluister hier de podcast (vanaf 19.55 minuten) opgenomen met Gerold Raaijmakers.

Ook zijn wij lid van BNI (de grootste aanbeveling marketing organisatie ter wereld) Bij BNI bundelen lokale zakenmensen hun krachten.

BNI

Zekerheid en garantie

Belangrijk voor u om te weten is, of u met een solide partij in zee gaat. Bouwbedrijf Raaijmakers geeft u die zekerheid.

We zijn VCA ** gecertificeerd, erkend leerbedrijf en aangesloten bij Bouwgarant, Bouwend Nederland, Duurzaam gebouwd lid, Stichting Beoordeling Integriteit Bouwnijverheid, Woningborg Bouwzekerheid.

In het verleden hebben we de Award van Graydon ontvangen, die wordt toegekend aan financieel gezonde bedrijven in hun branche.

Het gehele werk voldoet aan de eisen, voorschriften en daarbij behorende garantiebepalingen zoals gesteld in de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb), BENG en Woningborg, rekening houdende met door overheid geëiste regelgevingen.

Te koop / te huur

(Klik op de foto voor meer informatie)

Benieuwd naar jouw mogelijkheden voor je nieuwbouwwoning?

Natuurlijk komt er bij het bouwen van een woning ook financieel het één en ander kijken.

Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden voor je nieuwbouwwoning?

Klik dan op onderstaande link!

Tevreden opdrachtgevers, dààr doen wij het voor!

Natuurlijk is de mening van anderen belangrijk.
Onze opdrachtgevers zijn ons visitekaartje en onze ambassadeurs en wij doen er dan ook alles aan om naar tevredenheid te bouwen!

Rob
Rob
Verbouwing
Lees verder
Een feestje om met Raaijmakers bv te bouwen. 1a) Vriendelijk en vakkundige vakmensen. 1b) De bouwvakkers gaan fantastisch om met kinderen. Onze zoon van 2.5 jaar oud vond ht geweldig. 2) Goede organisatie / planning zodat alles op elkaar aansluit. Vast aanspreekpunt. 3) Werken hard en zorgen dagelijks dat het bouwterrein zo schoon mogelijk achterblijft. 4) Komen na wat is afgesproken (qua werkzaamheden maar ook qua planning). 5) Leveren een super mooi resultaat, waar we heel blij mee zijn. 6) Goede prijs-kwaliteit verhouding. 7) Mooi om met prefab snel en efficiënt te kunnen opbouwen. Hierdoor zo min mogeijk overlast voor de buurt. 8) Denken mee in de keuzes die gemaakt moeten worden. Zo hebben wij voor gevelbekleding in overleg met Raaijmakers gekozen voor rockwood panelen. In eerste instantie was het idee bamboe maar dit verkleurt niet en ziet er echt top uit.
Ton en Annie
Ton en Annie
Lees verder
De kennismaking was prettig en gastvrij, er was veel mogelijk in een goede prijskwaliteitsverhouding, het is een betrouwbaar bedrijf, we zijn heel tevreden en zouden zo weer met het bedrijf in zee gaan
Toon en Ans
Toon en Ans
Lees verder
Er was veel inspraak vooraf een duidelijke prijsafspraken over meer- en minderwerken. De mensen van Raaijmakers waren ook erg beleefd / vriendelijk
Martijn en Nina
Martijn en Nina
Lees verder
Tijdens de bouw was dhr. Leenders ons aanspreek punt. Ons revieuw (tevreden tot zeer tevreden) is dan ook ruimschoots te wijten aan zijn input. (persoonlijkheid, wijze van communiceren, aanpakken en oplossen van punten). Een nieuwbouw woning dat is nogal iets. Met bouwbedrijf Raaijmakers wordt het bijna zo eenvoudig als het uitzoeken van en nieuwe fiets. (Raaijmakers ontzorgt!).
Andries en Joke
Andries en Joke
Lees verder
Wij kenden het bedrijf natuurlijk al uit het verleden daarom ook door hen laten bouwen. Alles was goed verlopen: goede prijs- kwaliteit, goede budgetbeheersing, vrijheid van eigen werk in eigen beheer en de betrouwbaarheid van het bedrijf is uit de kunst
Tiny en Claartje
Tiny en Claartje
Lees verder
Wij vonden het geweldig, aardige mensen, goede materiaalkeuze, goede aanbiedingsmogelijkheden met veel inspraakmogelijkheden en vrijheid in eigen beheer. Wij vinden het een zeer betrouwbaar bedrijf
Stefan en Ine
Stefan en Ine
Lees verder
Super trots. Voor ons is een lang gekoesterde wens nu realiteit. Jullie verdienen vette complimenten voor de organisatie en uitvoering. Bouwen moet een feestje zijn, en dat is het ook geweest. Fijnen vakmensen, nooit gedoe, altijd oplossingsgericht. Super!
Henk en Mieke
Henk en Mieke
Lees verder
De trots van het bedrijf en haar medewerkers sprak ons meteen aan. De aanbiedingsmogelijkheden binnen de woningbouw in Nederland zijn bij Raaijmakers uniek. De prijskwalitietsverhouding is uitstekend, een goede werkvoorbereiding , prefabricage en productie is excellent. De uitvoerende staf van Raaijmakers houdt goed contact met de uitvoerende op de bouwlocatie, de medewerkers zijn correct, beleefd en denken tijdens de bouw goed met je mee. Als gepensioneerd technisch directeur van een groot bouwbedrijf kan ik zeggen: Een open een eerlijk bedrijf, geen addertjes onder het gras, geen kleine letters taktiek.
Harry en Reneé
Harry en Reneé
Lees verder
De eerste kennismaking hebben wij als zeer prettig ervaren en dan ook meteen gekocht. Wij konden de gehele woning naar wens aanpassen. Al het meerwerk etc is vooraf duidelijk geoffreerd en vervolgens volgens afspraak gefactureerd. We konden altijd op het bouwwerk terecht als er iemand aan het werk was. De opleveringen zijn naar wens verlopen. De nazorg is zeer vlot en correct
Willem en Dietmar
Willem en Dietmar
Woning
Lees verder
Ruim een jaar lang waren wij te gast bij de bouwfamilie Raaijmakers. Met veel dank en respect mochten we zien hoe jullie ons huis bouwden. Van de eerste steen tot de laatste dakpan hebben jullie ons meegenomen. Elke wens, verzoek of vraag van ons konden jullie omzetten. Het resultaat is heel erg mooi en goed en boven onze stoutste verwachting. Wij wensen jullie succes met toekomstige bouwprojecten. Veel dank aan alle medewerkers.
Rob
Rob
Verbouwing keuken
Lees verder
Meer dan tevreden over dit bedrijf. Voor aanvang kwam men kijken op locatie, zijn we voorzien van advies, ideeën en tips waar we zelf nooit aan gedacht zouden hebben. De werkzaamheden verliep volgens planning. Ook tijdens de uitvoering, wanneer issues opdoken (een keuken is een grote puzzel, je komt altijd wel "iets" tegen gaandeweg) werd er meegedacht en proactief gehandeld. We hebben het volledige project het gevoel gehad in capabele handen te zijn geweest. Als totale leek met twee linker handen maar wel een kritische blik en mening had ik er het volste vertrouwen dat het goed zou komen. Bij oplevering nog een inspectierondje gedaan waarbij zij zelf 1 klein issue vonden (kleine beschadiging in het stucwerk in een hoekje waar 't amper opviel) dat netjes, diezelfde week nog, werd opgelost. Het personeel was vriendelijke en een plezier om in huis te hebben, de werkplek werd elke dag netjes achter gelaten (voor zover dat mogelijk is bij de puinzooi die een flinke verbouwing van een keuken geeft) en er werd zorg gedragen dat de rest van de woning niet onder het stof en bouwafval kwam te zitten. Een hele dikke, welverdiende, pluim voor dit bedrijf. Ik kan ze aan iedereen van harte aanbevelen. Toppertje!
Johan
Johan
vrijstaande woning
Lees verder
Goede organisatie en service. Alles was goed voorbereid en gepland. Ook was er tijd voor reflectie en tussentijdse wijzigingen. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Rick-Jan en Joany
Rick-Jan en Joany
verbouwing
Lees verder
We hebben een soepele en vlotte samenwerking ervaren met Raaijmakers voor onze verbouwing. Afspraken worden altijd nageleefd en prijzen worden duidelijk uitgelegd en onderhandeld met derde partijen. Transparantie, menselijkheid en eerlijkheid. Ik beveel bouwbedrijf Raaijmakers aan omdat, ze onze verbouwing gewoon kei goed geregeld en uitgevoerd hebben.
Erik
ErikVerbouwing
Lees verder
De verbouwing verliep volgens geplande afspraak. Daar waar afwijkingen werden geconstateerd werd ook door het personeel van het bedrijf als onderaannemers creatief meegedacht naar een zo goed mogelijke oplossing.
Twan en Jolanda
Twan en JolandaVerbouwing dak
Lees verder
Wij zijn zeer tevreden over gemaakte afspraken en het geleverde werk. Bij ons ging "Het dak eraf... We hebben ons gehele dak laten vervangen / renoveren, inclusief geïsoleerde dakplaten en pannen. Tevens hebben we er een dakkapel bij laten zetten. Het was mooi om te zien dat alles via een strakke planning is verlopen, zodat het huis en minimale tijd "open" lag. Ook werd er vooral goed meegedacht hoe deze klus aan te pakken. We zijn erg tevreden over het resultaat.
Previous
Next

Gerealiseerde projecten

Hieronder vindt u enkele door ons ontworpen woningen
en/of gerealiseerde projecten.

Vraag hier gratis ons inspiratie brochure aan!

Een boek vol met ideeën en voorbeelden van allerlei woningtypen in diverse prijsklassen om te zien wat wij als voorbeeld kunnen bouwen en betekenen voor u!

Ik wil graag geïnspireerd worden door Bouwbedrijf Raaijmakers!

Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt ons inspiratie brochure in uw mailbox. 

Heeft u een nazorg melding?

Vul hiernaast uw gegevens in en upload uw foto’s van uw gemelde nazorg punt incl. een plattegrond tekening met locatievermelding waar nazorg verricht moet worden.

Dit is uitsluitend voor de door ons gerealiseerde werken!

Uw gegevens

Upload foto's en plattegrond met vermelding waar nazorg verricht moet worden: