Tekst aanpassen  a     A

Twitter LinkedIn Facebook

U kunt ons ook volgen via Twitter, LinkedIn en Facebook, als u ons linkt dan blijft u ook op de hoogte van nieuwsberichten!
 

Nieuw informatie-, c.q. ideeënboek...

Bij Bouwbedrijf Raaijmakers uit Gemert is hard gewerkt aan een geheel nieuwe algemene bedrijfsdocumentatie die uitsluitend gaat over het ontwerpen en ontwikkelen c.q. bouwen van woningen in zowel de particuliere-, als de projectmatige woningbouw.
Dit schitterend ideeënboek incl. duidelijke prijsvermeldingen is gratis verkrijgbaar en nuttig voor iedereen die nu of in de toekomst over een bouwkavel kan beschikken.

Bekijk ook uw mogelijkheden
Als het nog niet duidelijk was, nog even dit : het is zeer waarschijnlijk dat het plan van uw dromen niet in het ideeënboek staat. Daarom kunnen wij voor u, vrijblijvend en kostelooos, een nieuw ontwerp laten maken, af te stemmen op uw wensen met inachtneming van plaatselijk geldende voorschriften.

Onderscheiden...
zoals u in de brochure kunt zien onderscheiden wij ons bijvoorbeeld door vrijblijvend een nieuw ontwerp door gerenommeerde architecten met prijsaanbiedingen aan te bieden afgestemd op de wensen van de opdrachtgever. Tevens bouwen wij voor ieder budget traditioneel volgens een uniek systeem (geen systeembouwer) door onze bijzondere logistieke manier van bouwen blijft er een extra budget over voor meer kwaliteit en grondkosten. Verder bouwen wij onder volledige garantie en bouwen wij zowel totaalbouw, ruwbouw of een combinatie hiervan, geheel afgestemd op uw wensen.

Klik hier om de brochure of het ideeënboek aan te vragen.

   
Text Size